Monday, Jun 24th

Last update09:02:39 AM GMT

You are here: Ušteda energije Energija Odvlaživači zraka

Odvlaživači zraka

Email Ispis PDF

Efikasni borac protiv vlage

Vlažni prostori idealna su podloga za nastajanje raznih bakterijskih mikroorganizama, gljivica i plijesni koji su vrlo štetni za ljudski organizam. Uz to, vlaga je najveći neprijatelj interijera te vlažni prostori mogu prouzročiti visoke troškove održavanja za vlasnika.

Problem vlage moguće je jednostavno otkloniti uz pomoć tvrtke Veka-ing iz Zagreba. Za bitku s vlagom najjednostavnije je u vlažnu prostoriju postaviti Mitsubishijev odvlaživač zraka kojim možete u potpunosti regulirati postotak vlažnosti. Dovoljno je odabrati željenu vrijednost i Mitsubishijev odvlaživač u kratkom roku postiže traženu vrijednost u prostorima veličine do 40 kvadrata.

Odvlaživač zraka idealan je za sušenje osjetljive odjeće s kojom ne želite riskirati oštećenje u sušilici. Mitsubishi će u samo dva sata izvući 1,5 kg vode iz 3 kg odjeće za svega 20% troška sušenja usušilici odjeće. Ugrađeni spremnici mogu zaprimiti do 3,8 litre vode, a postoji i mogućnost ugradnje odvoda vode. Kompaktne dimenzije uređaja (570x384x183 mm) i težina od svega 11 kilograma čine ga mobilnim i idealnim rješenjem za korištenje u kamp-prikolicama ili na brodovima.

Veka-ing d.o.o.

Citirajte tekst na vašim web stranicama

Za kreiranje linka prema ovom članku na vašim stranicama,
kopirajte niže navedeni kod na vaše stranice.
Pregled :

Odvlaživači zraka
Efikasni borac protiv vlage Vlažni prostori idealna su podloga za nastajanje raznih bakterijskih...

Powered by QuoteThis © 2008