Tuesday, Jul 16th

Last update09:02:39 AM GMT

You are here: Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Email Ispis PDF

Korištenjem bilo kojeg dijela portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Zadržavamo pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na portalu isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Ne snosimo odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na ovom portalu.

Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, nećemo davati na uvid trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. U skladu sa zakonom možemo prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke koristimo kako bi imali informacije kojima bi poboljšali portal i njegove sadržaje dodatno usmjerili i prilagodili publici koja ga posjećuje.

Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Strogo je zabranjeno: - objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način - objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima - lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe - manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga portala - objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom - objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane - svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme - prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Registriranjem na portalu korisnik je obavezan proći postupak registracije te unijeti istinite podatke. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način ne preuzimamo odgovornost.

Zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i obrazloženja, posebice u slučaju kršenja bilo kojeg dijela ovih Uvjeta. Ne snosimo odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Komentari objavljeni na portalu ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi uredništva, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te ne snosimo odgovornost za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Citirajte tekst na vašim web stranicama

Za kreiranje linka prema ovom članku na vašim stranicama,
kopirajte niže navedeni kod na vaše stranice.
Pregled :

Uvjeti korištenja
Korištenjem bilo kojeg dijela portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web...

Powered by QuoteThis © 2008